Αρχική » Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου στη Μητρόπολη Μεσογαίας

Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου στη Μητρόπολη Μεσογαίας

από kivotos

Μια ασυνήθιστη συνάντηση είχε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος καθώς τον επισκέφθηκε ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, μελών του ΠΣΑΠ. Έτσι στη Μητρόπολη έδωσαν το παρών οι παλαίμαχοι Κώστας Πολυχρονίου, Νίκος Σαργκάνης, Τάκης Λουκανίδης, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, Χρήστος Αρδίζογλου, Νίκος Μάλλιαρης, Γαβρίλος Παπαδόπουλος, Κώστας Παπαγεωργίου, Διονύσης Σπετσάριας και ο Θανάσης Αγγελής, καθώς και οι φίλοι του ποδοσφαίρου Κ.Γκόντζος, Β. Ζαγκλης, Κυρ. Χηνας, Αγγ.Αλιφέρης, Ανδ. Μαλάτος, Ν.Λουπάκης, Δήμητρα Κυριακίδου και Μάρτιν Πέρικε.

Στη διάρκεια της συζήτησης που έγινε ο Σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό του για τους σπουδαίους παίκτες του παρελθόντος, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο στις μέρες μας.Οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν προτάσεις και απόψεις, για διοργάνωση εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε τοπικό επίπεδο, που θα συμβάλλουν ώστε τα νέα παιδιά και οι γονείς τους να εκτιμήσουν τη χαρά για το παιχνίδι, τον αγώνα, το φίλαθλο πνεύμα και επιπλέον να συμπαρασταθούν στην κοινωνία που πλήττεται από την οικονομική κρίση.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται κοντά στην εκκλησία της αγάπης και της προσφοράς ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πολύπλευρης κρίσης που βιώνει σήμερα η κοινωνία και το ποδόσφαιρό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ