Αρχική » Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2021

από christina

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας. Ακολούθως θα τελέσει το μνημόσυνο της μακαριστής Αντωνίας Κλάδη.

Το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιοπύργου. Ακολούθως θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοδώρου Νούσια.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ».

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 8, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί μπροστά στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Τρικάλων άπαντα τα σωζόμενα Ιερά Λείψανα των εν Τρίκκη Αγίων, ήτοι του Αγίου Βησσαρίωνος, του Αγίου Εφραίμ Τρίκκης και του Αγίου Αρσενίου Επισκόπου Ελασσώνος. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινό, Όρθρο και Θεία Λειτουργία).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ