Αρχική » Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 15 έως 22 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 15 έως 22 Οκτωβρίου 2021

από christina

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) επί τη εορτή του Αγίου Λογγίνου του Εκατοντάρχου.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου το πρωί θα παραστεί στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά.

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου το πρωί θα παραστεί στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών επί τη εορτή του Αγίου Προφήτου Ιωήλ.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Αρτεμίου.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 4:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαγγαδιάς απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου προς ευλογία του πιστού λαού του χωρίου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Ακολούθως το απόγευμα και ώρα 6:00 θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κρηνίτσας απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου προς ευλογία του πιστού λαού του χωρίου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω.

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου προς ευλογία του πιστού λαού του χωρίου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το απόγευμα και ώρα 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παλαιομοναστήρου απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου προς ευλογία του πιστού λαού του χωρίου. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ