Αρχική » Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2021

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 17 έως 22 Οκτωβρίου 2021

από christina

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Προφήτου Ιωήλ ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αρτεμίου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού  Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω .

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ