Αρχική » Α΄ Γενική Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Α΄ Γενική Ιερατική Σύναξη στη Μητρόπολη Δημητριάδος

από christina

Η 1η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για το νέο Ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/10, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, κατά το εξής πρόγραμμα:

Τέλεση Τρισαγίου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος, με την ευκαιρία της μνήμης του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω.

Ακολουθία του Αγιασμού ενάρξεως των Συνάξεων, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και τον εναρκτήριο Χαιρετισμό.

Εισήγηση του Πρωτ. Δημητρίου Κατούνη, Δ/ντού της Σχολής Αγιογραφίας «Διά χειρός», με θέμα «Νέες προκλήσεις –  Η μετά covid εποχή».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί της εισηγήσεως και η Σύναξη θα ολοκληρωθεί με την σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο.

Η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προστασία της δημόσιας υγείας, δηλ. υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας, επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test, κατά την είσοδο στο Συνεδριακό Κέντρο και θερμομέτρηση των συμμετεχόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ