Αρχική » Ο Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος στον Φθιώτιδος Συμεών

Ο Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος στον Φθιώτιδος Συμεών

από christina

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Ιερώνυμος.

          Ο κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε στον Ποιμενάρχη μας δια ζώσης τα έτη πολλά για την ονομαστική του εορτή και κατέθεσε την ευγνωμοσύνη τόσο του ιδίου όσο και του ποιμνίου του στην Τανζανία της Αφρικής για το Ιεραποστολικό έργο που επιτελεί από ετών η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στην μαύρη Ήπειρο και στο πρεσβυγενές  Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

          Ο κ. Ιερώνυμος, επίσης, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Μητρόπολη του με την βοήθεια του Φθιωτικού Λαού και ευχαρίστησε τον κ. Συμεών και για την δική του συμβολή.

          Ο κ. Συμεών ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την τιμητική και αδελφική επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως, θα συνεχίσουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, το ιεραποστολικό έργο στην Τανζανία και θα βρίσκονται στο πλευρό του κ. Ιερωνύμου και κυρίως στο πλευρό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ