Αρχική » Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Το ενδιαφέρον του Προέδρου Μπάιντεν για την υγεία του.

Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Το ενδιαφέρον του Προέδρου Μπάιντεν για την υγεία του.

από christina

Στο Νοσοκομείο George Washington, εσπευσμένα, εισήχθη για προληπτική παρακολούθηση ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ένεκα ξαφνικής αδιαθεσίας που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι καλά στην υγεία του και η όλη αδιαθεσία οφείλεται, σύμφωνα με τους ιατρούς, στο ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμά του, τόσο κατά την άφιξη , όσο και μετά από αυτήν και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων υποδοχής του στις ΗΠΑ.

Ο κ. Βαρθολομαίος, από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη. Η παραμονή του εκεί, θα διαρκέσει έως την 3η Νοεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προσωπικός ιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ τζον Μπάιντεν, επικοινώνησε με τους συνεργάτες και τους ιατρούς του Οικουμενικού Πατριάρχου προκειμένου να ενημερωθεί και εξέφρασε το ενδιαφέρον του Αμερικανού Προέδρου για την πορεία της υγείας του κ. Βαρθολομαίου.

Η προγραμματισμένη συνάντηση στον Λευκό Οίκο μετά του Προέδρου Μπάιντεν και του Οικουμενικού Πατριάρχου, είναι σήμερα, εκτός βέβαια αν τύχει αναβολής.

Διαβάστε ακόμη:

– Έφθασε στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ) – Κιβωτός της Ορθοδοξίας (ikivotos.gr)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ