Αρχική » Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στην Έμπαρο και χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στην Έμπαρο και χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

από christina

Την ημέρα της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας που συμπλήρωσε εικοσαετία (2001-2021) απο την εις επίσκοπο χειροτονία του, χοροστάτησε της ακολουθίας του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό στην Έμπαρο Επαρχίας Βιάννου πλαισιωμένος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, τον Οικονόμο Ευάγγελο Αναγιάννη, Εφημέριο της Ενορίας και τον Αρχιδιάκονο Κωνσταντίνο Αρμενάκη.

Ο Σεβασμιώτατος αφού κήρυξε το Θείο λόγο, ευλόγησε τον οίνον της καινούριας χρονιάς και εξέφρασε την χαρά του για την πανήγυρη, ευχαριστώντας εγκαρδίως το εκκλησίασμα για την παρουσία του.

Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ανδρέας απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στον Εφημέριο της Ενορίας π. Ευάγγελο, ευχόμενος καλή δύναμη στη διακονία του αμπελώνα του Κυρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ