Αρχική » Εξυπηρέτηση κοινού στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στα πλαίσια προληπτικών μέτρων αντιμετωπίσεως της επιδημίας του κορωνοϊού

Εξυπηρέτηση κοινού στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης στα πλαίσια προληπτικών μέτρων αντιμετωπίσεως της επιδημίας του κορωνοϊού

από christina

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η διάδοση του κορωνοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας του κοινού, αλλά και των υπαλλήλων, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης λαμβάνονται από Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 έκτακτα μέτρα όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι νεωτέρας, αναλόγως των συνθηκών, η εξυπηρέτηση του κοινού περιορίζεται μόνο για την έκδοση Αδειών Γάμου, Πιστοποιητικών Αγαμίας, Πιστοποιητικών Τελεσθέντων Γάμων και Διαζευκτηρίων. Ουδεμία άλλη εξυπηρέτηση θα γίνεται μέχρι νεοτέρας.

Συγκεκριμένα:

Α) Περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων ή Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού τηλεφωνικά: 6977501873 (πρωί 10:00-12:00, Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Καραμίντζιος)

Β) Περιπτώσεις εκδόσεως Διαζευκτηρίων θα εξυπηρετούνται στο Γραφείο του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων πρωί 9:00-10:00 από τον Εφημέριο, Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2431033671.

Γ) Για κάθε άλλο θέμα οι πολίτες θα είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν και ενημερωθούν κατόπιν τηλεφωνικής 2431027282 (πρωί 10:00-12:00 εσωτερικό 2), με FAX: 2431029040 ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο emailimtks1@gmail.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία συναλλαγή στα Γραφεία οφείλουν να επιδεικνύουν κατά την είσοδον:

1. Έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (το τελευταίο έχει ισχύ μόνο για χρονικό διάστημα 6 μηνών) ή

2. Εναλλακτικά να διαθέτουν βεβαίωση πρόσφατου αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (μοριακού ή rapid) COVID-19.

3. Τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας των συναλλασσομένων (π.χ. ταυτότητα).

4. Οι έλεγχοι θα γίνονται κατά την είσοδο.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ