Με τη βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκαν και φέτος, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, οι Λατρευτικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 8 & 9 Νοεμβρίου 2021 στην ενορία του Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου.
Το πρωί, ανήμερα της εορτής του Αγίου, έλαβε χώρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης,  ενώ το απόγευμα στις 17:00 τελέστηκε ο Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός, η Ιερά Παράκλησις του Αγίου και εν συνεχεία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια, πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου, από τον Ιερού Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου προς το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, όπου βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της οδού Ερετρείας και το οποίο τιμάται και στη μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου.
Η Ιερά Λιτάνευση έλαβε χώρα με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής, των Παραδοσιακών τμημάτων και της Χορωδίας της Ενοριακής μας Συντροφιάς “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” και τη συμμετοχή  πιστών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Η Ιερά Ακολουθία ολοκληρώθηκε με το ύψωμα του Αγίου, το οποίο πολύ όμορφα και με πολλή αγάπη μεριμνούν και ετοιμάζουν μέλη της Ενοριακής Συντροφιάς. Στον Θείο Λόγο του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να μιμηθούμε τον Άγιο Νεκτάριο και να διδαχτούμε από εκείνον, παίρνοντας παραδείγματα από τη ζωή του.