Αρχική » Δείτε σήμερα την νέα “Κιβωτό της Ορθοδοξίας”!

Δείτε σήμερα την νέα “Κιβωτό της Ορθοδοξίας”!

από kivotos

Μη χάσετε την Πέμπτη 31 Μαρτίου την “Κιβωτό της Ορθοδοξίας”. Μαζί δύο μέγαλες προσφορές:

 

ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 
Η ΨΥΧΩΦΕΛΗΣ
του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΙ ΥΜΗΤΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ

Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή εξήρθη στην ζωή της Εκκλησίας, επειδή αποτελεί περίοδο προετοιμασίας των πιστών για να εορτάσουν την ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού, το Πάσχα Κυρίου, το Πάσχα ημών, την κορυφαία εορτή και πανηγύρι. Γι’ αυτή την πνευματική προετοιμασία των ευλογημένων χριστιανών, του πληρώματος της Ιεράς Μητρόπόλεως μας, ετοιμάσαμε αυτό τον τόμο με την προσευχή να τους βοηθήσει να αγωνιστούν πνευματικά και καθαροί από την αμαρτία να συναντήσουν τον αναστάντα Κύριο.

& μαζί,
ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ο βίος και τα θαύματα δυο σπουδαίων Αγίων της Εκκλησίας μας παρουσιάζονται μέσα από τα 2 αυτά συλλεκτικά βιβλία.

Όσιος Λουκάς
Κάποτε ο υπεύθυνος των Θρησκευτικών Υποθέσεων της Κριμαίας είπε στον Άγιο Λουκά μέσα σε ένα συνέδριο: Πώς εσείς, ο τόσο μεγάλος χειρουργός πιστεύετε σε αυτόν τον οποίο κανείς ποτέ δεν είδε (δηλαδή τον Θεό). Ο Άγιος Λουκάς απάντησε: Εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει αγάπη; Υπεύθυνος: Ναι. Άγιος Λουκάς: Πιστεύετε ότι υπάρχει νους; Υπεύθυνος: Ναι. Είδατε ποτέ το νου; Υπεύθυνος: Όχι. Άγιος Λουκάς: Κι εγώ δεν είδα ποτέ τον Θεό, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει.

Άγιος Ραφαήλ
 Χιλιάδες είναι τα θαύματα τα οποία έχουν καταγραφεί με πρωτοβουλία της μακαριστής ηγουμένης Ευγενίας Κλειδαρά, η οποία έχει συγγράψει εκατοντάδες βιβλία για όσα είδε και έμαθε από άτομα στα οποία οι άγιοι εμφανίστηκαν πολλές φορές, υποδεικνύοντάς τους τα σημεία που ήταν θαμμένα τα λείψανά τους μετά τα φρικτά μαρτύρια που υπέστησαν από τους Τούρκους και το θάνατό τους. Υπάρχει, όπως αναφέρεται στα βιβλία της ηγουμένης, ένας «συνεχής διάλογος» των Αγίων με τους κατοίκους της περιοχής με εμφανίσεις που κινούνται στη σφαίρα του υπερφυσικού.

 

Και τώρα η Κιβωτός της Ορθοδοξίας έρχεται σπίτι σας!

24 εκδόσεις τον χρόνο!

Μπορείτε τώρα να γίνετε συνδρομητές σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Κόστος ετήσιας συνδρομής απλή έκδοση (χωρίς προσφορές) για Ελλάδα: 60€
Κόστος ετήσιας συνδρομής με προσφορές: Ελλάδα 105€, Κύπρος – Χώρες Ε.Ε. 160€, Λοιπές χώρες 200€

Επικοινωνήστε για τη συνδρομή σας στο τηλέφωνο 210 6901414 ή στο e-mail: [email protected], [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ