Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νεοκαισαρείας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου Επισκόπου Νεοκαισαρείας που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου από 10:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία από 10:00-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα από 10:00-12:30 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Φιλουμένου του Αγιοταφίτου, από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέουστον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 7:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων καθημερινά ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.