Ανακοινώσεις 15 Νοεμβρίου 2021

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 6:00μ.μ. θα ψαλεί η καθιερωμένη Παράκληση των Αγίων Παϊσίου και Αρσενίου και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Οσιώτατο Μοναχό Ιωσήφ Διονυσιάτη.

Στον ιερό ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης με την ευκαιρία της μνήμης του οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία όπου πανηγυρίζει το ομώνυμο παρεκκλήσιο που βρίσκεται στον ναό, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ, θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Αγρυπνία για την μνήμη του οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία θα τελεσθεί επίσης στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωσήφ του Μνήστορος στις 8:30 μ.μ.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ύψωνα ζητεί νεωκόρο για τις ανάγκες του ναού, κατά προτίμηση συνταξιούχο. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99637764.

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Χρυσελεούσης Φασούλας ζητεί νεωκόρο για τις ανάγκες του ναού. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 97694171 και 99558139.

Όσοι από τους ακροατές ενδιαφέρονται να υπογράψουν ηλεκτρονικά την αντίθεσή τους προς την θανατική ποινή εναντίον του θανατοποινίτη Frank J. Atwood (Αντώνιου) μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας (Σύνδεσμοςhttp://chng.it/Snmg2jfdwg)  και να βρούν το συγκεκριμένο link για να υπογράψουν.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι όλο και πιο συχνά οργανωμένοι πλανόδιοι, κυκλοφορούν σε πολυσύχναστους δρόμους, σπίτια ή γραφεία και πωλούν εικόνες και άλλα είδη ισχυριζόμενοι ότι πωλούν με την ευλογία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου για να ενισχύσουν δήθεν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως. Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού προτρέπει όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους επιτήδειους αυτούς ανθρώπους.

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ανακοινώνεται ότι στο προαύλιο του παρεκκλησίου της Αγίας Μαρίνας λειτουργεί καθημερινά έκθεση με κεριά, τάματα, εικόνες, παραδοσιακά εδέσματα και είδη ευλαβείας.