Στην πόλη του Δομοκού μετέβη σήμερα το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στην Ενοριακή Κατηχητική Σύναξη, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Ενοριακών Κατηχητικών Συνάξεων κάθε Δευτέρα και κάθε Τετάρτη σε 86 Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως μας και στις οποίες ο Σεβασμιώτατος όπως εδήλωσε προτίθεται κατά το δυνατόν να επισκεφθεί καθ΄όλη την διάρκεια του έτους διαδοχικά και να πραγματοποιήσει επίκαιρες ομιλίες.

Στο Αμφιθέατρο του Δήμου Δομοκού ο κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γραφείου Συντονισμού Θείου Κηρύγματος της Ιεράς Μητροπόλεως και Ιεροκήρυκα Αρχιμ. π. Ηρωδίων Ρίζο, παρουσία των Ιερέων της πόλεως, του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Λιόλιου, του Προέδρου του Δ.Δ. Δομοκού κ. Δημητρίου Τσόγκα, του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Λελιντζή και του π. Δημάρχου Δομοκού κ. Δημητρίου Τσόγκα, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε κοντά στους κατοίκους του Δομοκού, τους ευλόγησε πατρικά και τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Τεσσαρακοστής.