Αρχική » Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Θα απαιτείται το τεστ μετά και την υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου και οι επίτροποι της εκκλησίας θα ελέγχουν τους πιστούς»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Θα απαιτείται το τεστ μετά και την υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου και οι επίτροποι της εκκλησίας θα ελέγχουν τους πιστούς»

από christina

Στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης προς τους ανεμβολίαστους, που, στην ουσία, τους περιορίζουν να πράττουν όσα μόνο είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σήμερα, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Αταίριαστοι”.

Αναφορικά με την υποχρέωση πλέον των ανεμβολίαστων πιστών να επιδεικνύον rapid test προκειμένου να εισέρχονται στους Ναούς, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι πρόκειται για μια κυβερνητική απόφαση που πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Ι. Συνόδου, της οποίας οι εκκλησιαστικοί επίτροποι θα επιφορτιστούν το έργο να ελέγχουν αυτή τη διαδικασία και δειγματοληπτικά τα όργανα της Πολιτείας, ώστε να τηρούνται τα μέτρα και όσοι εισέρχονται να είναι αρνητικοί στο τεστ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ