Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου θα ομιλήσει στις κατά τόπους Ιερατικές Συνάξεις:  

-Στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, 

-Στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Κλήμεντος Αρχιεπισκόπου Αχρίδος. Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα του Αγίου Κλήμεντος που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.

 

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».