Αρχική » Νέα Προσκυνηματική Εκδρομή του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» στη Θήβα

Νέα Προσκυνηματική Εκδρομή του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο ΟΝΗΣΙΜΟΣ» στη Θήβα

από christina

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Ο Ονήσιμος, ιδρύθηκε το 1982 και ενισχύει ηθικά, πνευματικά, οικονομικά &υλικάτους φυλακισμένους, τις οικογένειες τους, καθώς και τους αποφυλακισμένους. Ενισχύει τον δύσκολο δρόμο της επανένταξης ξεκινώντας από την πρώτη ημέρα κράτησης μέσα στη φυλακή συνεχίζοντας έως και την αποφυλάκιση του ατόμου βοηθώντας ποικιλοτρόπως με όποια μέσα διαθέτει.

Ανάμεσα στις δράσεις του, κατά τις οποίες μπορεί κάποιος να ενημερωθεί εκτενέστερα για το έργο και τις δραστηριότητές του, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν φίλοι του έργου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου διοργανώνουμε προσκυνηματική πρωινή εκδρομή στην Θήβα. Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Πλανά, προσκύνημα στην Ι.Μ.Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου Θηβών. Στάση για φαγητό στην Αλίαρτο. Επιστροφή στην Αθήνα το μεσημέρι.

Τιμή συμμετοχής: 15€.

Αναχώρηση από πλατεία Ομονοίας, οδό 3ης Σεπτεμβρίου στις 7:00π.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου Ασκληπιού 60Α& Σεργίου Πατριάρχου 8, Αθήνα τηλ. 2103622017, 2103645305 ή στο 2106715299 κ.ΕλένηΜπουρμπαχάκη – Κατηφόρη υπεύθυνη εκδρομών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ