Αρχική » Παράκληση στην Καρδίτσα για τους νέους που δίνουν Πανελλαδικές

Παράκληση στην Καρδίτσα για τους νέους που δίνουν Πανελλαδικές

από kivotos

Ιερά Παράκληση τέλεσε την Κυριακή στις 15 Μαίου 2016, ο Ποιμενάρχης Θεσσαλιώτιδος  κ. Τιμόθεος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης για τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους σπουδαστές εν όψει των πανελληνίων και προαγωγικών τους εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Οσιομάρτυρος Νικολάου του Νέου του εν Βουνένη, προστάτου της νεολαίας μας. Στην ομιλία του ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους στην Ιερά Παράκληση και για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε “το μόνο που μπορεί η Εκκλησία να κάνει είναι να προσεύχετε για τα παιδιά της. Η σκέψη μου είναι μαζί σας”. Ευχήθηκε σαυτά καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και ανέφερε πως 997 μαθητές και μαθήτριες θα εξεταστούν εφέτος στις πανελλήνιες και προαγωγικές εξετάσεις του Νομού. Στο τέλος της Ακολουθίας έδωσε στον καθένα και στην καθεμιά ως ευλογία στυλό.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ