Αρχική » Εσπερίδα για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στην Μητρόπολη Κυδωνίας

Εσπερίδα για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο στην Μητρόπολη Κυδωνίας

από kivotos

Με προσέλευση πολλών πιστών η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποίησε εσπερίδα  ανοικτής ενημέρωσης, προβληματισμού και διαλόγου την Παρασκευή 27 Μαΐου, για την επερχόμενη Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που θα λάβει χώρα στον τόπο και συγκεκριμένα στη Ορθόδοξο Ακαδημία στο Κολυμβάρι Χανίων.

Έγκυροι ομιλιτές, όπως ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Βασίλειος Γοντικάκης, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Ανέστης Κεσελόπουλος και ο Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζορμπάς με θεμελιωμένη άποψη και απαντήσεις στους προβληματισμούς ενημέρωσαν κλήρο και λαό που είχε ασφυκτικά γεμίσει την αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου της Μητροπόλεως .

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  κ. Δαμασκηνός, ο οποίος  έκανε την εισαγωγή και ευλόγησε την πνευματική αυτή Εσπερίδα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος ήταν ο συντονιστής των ομιλιών και των διαλόγων, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, κληρικοί της Μητροπόλεως, η Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη Μοναχή και πλήθος κόσμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ