Αρχική » Λειτουργία των Αγίων Πάντων στη Χαλκίδα μαζί με … αιμοδοσία!

Λειτουργία των Αγίων Πάντων στη Χαλκίδα μαζί με … αιμοδοσία!

από kivotos

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων 26 Ιουνίου 2016 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Τιμόθεο Μπαϊμπάκη – Ιεροκήρυκα και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Εφημέριος της Ενορίας π. Χρήστος Γεωργαράς, οι Ιεροψάλτες κ. Μιχάλης Δεσποτάκης και κ. Στέφανος Σεφερλής και οι ευλαβείς Ενορίτες.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην Θεία Λειτρουργία, ενώ κήρυξε και τον θείο λόγο, αναφερθείς στην τιμή των Αγίων στην Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ ευχήθηκε εόρτια και σε όλους τους Ενορίτες με αφορμή την επικείμενη πανήγυρη της Ενορίας, κατά την οποία ο ίδιος θα απουσιάζει, προσκεκλημένος του εκ Χαλκίδος Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, για την εορτή του Ιδρυτή της Εκκλησίας της Κορίνθου, Αγίου ενδόξου Αποστόλου Παύλου.

Μετά την Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Ενορίας, η οποία έχει ιστορία 27 ετών, κατά την οποία συλλέχθηκαν 37 μονάδες αίματος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ