Αρχική » 250 νέους θα φιλοξενήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Διδυμοτείχου

250 νέους θα φιλοξενήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Διδυμοτείχου

από kivotos

τα πλαίσια της μέριμνας και του ενδιαφέροντος της για την μαθητιώσα και τη σπουδάζουσα νεολαία η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου προσφέρει και φέτος φιλοξενία στο Μοναστήρι της Δαδιάς σε αγόρια του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου και σε φοιτητές. Οι κατασκηνώσεις φέτος θα λειτουργήσουν από 30/6 έως 31/7 σε πέντε περιόδους με συνολικό αριθμό κατασκηνωτών περίπου 250 νέους. Η φιλοξενία είναι εντελώς δωρεάν. Μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του δάσους της Δαδιάς οι μικροί κατασκηνωτές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το Λόγο του Θεού, να προσευχηθούν, να βρεθούν ο ένας κοντά στον άλλο, να παίξουν και να καλλιεργήσουν τα χαρίσματα τους.

Υπεύθυνοι των Κατασκηνώσεων είναι ο π. Αθανάσιος Δανάκης για τις τρεις πρώτες περιόδους και ο π. Γαβριήλ Χειμώνας για τις επόμενες δυο.

Αρχομένης της Κατασκηνωτικής περιόδου το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός λειτούργησε στο Μοναστήρι της Δαδιάς για τους κατασκηνωτές, στην εορτή της Τίμιας Εσθήτος της Θεοτόκου και του αγίου Ιωάννου Μαξίμοβιτς, αρχιεπισκόπου Σαγκάης, και αφού ευλόγησε τους μικρούς φιλοξενούμενους ευχαρίστησε τον Ηγούμενο της Μονής, τον υπεύθυνο κληρικό, τους ομαδάρχες και τις κυρίες που εθελοντικά προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στην διακονία των νέων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ