Αρχική » Η μυστική συναντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

Η μυστική συναντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

από kivotos

Μια συνάντηση που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες των Παραπολιτικών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μία ημέρα πριν από την επίσκεψή του στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που κάηκαν είχε πάει στη Βοιωτία, που επιλέγει τα τελευταία χρόνια ο κ. Ιερώνυμος ως τόπο απομόνωσης και περισυλλογής για τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε μαζί του μια σύντομη, αλλά ουσιαστική συζήτηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες των Παραπολιτικών, η συνάντηση αυτή δεν είχε προγραμματιστεί, γι’ αυτό και δεν ανακοινώθηκε. Ωστόσο, είχε προαναγγελθεί από τις δύο πλευρές, δεδομένου ότι οι κ.κ. Μητσοτάκης και Ιερώνυμος σε πρόσφατη τηλεφωνική τους επικοινωνία είχαν συμφωνήσει να τα πουν σύντομα. Μεταξύ άλλων, πάντως, στη μεταξύ τους συζήτηση, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στα τελευταία γεγονότα με την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τη διακοπή της Θείας Λειτουργίας, κάτι που καταδίκασε έντονα η Ν.Δ., ενώ προκάλεσε σκληρή ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο και αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, προς τους υπουργούς Παιδείας και Δημόσιας Τάξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ