Αρχική » Ο Πάνος Καμμένος στον Φθιώτιδος Νικόλαο

Ο Πάνος Καμμένος στον Φθιώτιδος Νικόλαο

από kivotos

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του Κόμματος επισκέφθηκε την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και υπέβαλε τα σέβη του.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε μαζί του για θέματα που απασχολούν την κοινωνία γενικά και την Εκκλησία ειδικότερα και του έθεσε το πρόβλημα της αδιοριστίας των εφημερίων και της βαριάς φορολογίας των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων.

Ο κ. Πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο ότι θα προασπίσει με οποιοδήποτε τρόπο την Συνταγματική επιταγή του άρρητου δεσμού της Ορθοδοξίας με τον Ελληνισμό.  Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια που καταβάλει κάνοντας χρήση και της Συνταγματικής διατάξεως για την ορεινή και νησιωτική Ελλάδα για την εξαίρεση της Εκκλησίας από την νομοθεσία του 1 προς 10 στον διορισμό των εφημερίων. Σχολιάζοντας, τέλος, τις δηλώσεις υπηρεσιακού υπουργού για τη φορολόγηση της Εκκλησίας ετόνισε πως γνωρίζοντας το τεράστιο έργο της Εκκλησίας στις στιγμές της κρίσης με την οικονομική βοήθεια, τα συσσίτια και τη στοργή στα θύματα της κρίσης, θα προασπίσει με οποιοδήποτε τρόπο τη δυνατότητα της Εκκλησίας να συνεχίσει να προσφέρει αυτό το έργο.

Κατά την αναχώρηση του κ. Καμμένου ο Ποιμενάρχης μας του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες του για το καλό της Πατρίδος και της κοινωνίας και του προσέφερε ως ευλογία ένα κομποσκοίνι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ