Αρχική » Ν. Νικολόπουλος: “Κανένας Μητροπολίτης ή χριστιανός Βουλευτής δεν μήνυσε ομοφυλόφιλο”

Ν. Νικολόπουλος: “Κανένας Μητροπολίτης ή χριστιανός Βουλευτής δεν μήνυσε ομοφυλόφιλο”

από kivotos

“Και μόνο η πληροφορία ότι υπήρξε καταγγελία κατά του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, για τις δηλώσεις του κατά της ομοφυλοφιλίας, δηλώσεις που απηχούν την Χριστιανική άποψη και διδασκαλία, αποδεικνύουν ότι έχουμε φτάσει στα έσχατα της σήψης και της κατάπτωσης αρχών και αξιών”.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χριστιανοδημοκράτης Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε πρωινή τηλεοπτική του παρέμβαση ενώ με γραπτή ανακοίνωσή του τονίζει:

“Έστω και αν διαψεύστηκαν οι πληροφορίες περί αναζήτησής του στα πλαίσια του αυτοφώρου, το γεγονός πως καταγγέλλεται ένας εκπρόσωπος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και επιχειρείται να φιμωθεί ο Χριστιανικός λόγος, ηχεί ένα δυνατό σήμαντρο για την επιτέλους αφύπνιση όλων των Ελλήνων, όλων των χριστιανών και των ανθρώπων που δεν υπερασπίζονται μόνο την ανθρώπινη και φυσική οντολογία, αλλά την ίδια τη δημοκρατία, που απαιτεί σεβασμό στην άποψη και στην ελευθερία του λόγου, πόσο μάλλον όταν αυτός ο λόγος απηχεί τη δεσπόζουσα θρησκεία στην Ελλάδα και τις αντιλήψεις της συντριπτικής πλειονότητας του λαού.

Δεν είδα και δεν άκουσα ποτέ, κάποιος Μητροπολίτης να ζητάει τη σύλληψη των ομοφυλόφιλων ή να απαιτεί να αποσιωπούν τις απόψεις τους. Ζούμε όμως σε μια εποχή που παρακολουθούμε με οργή και θλίψη να συμβαίνει το αντίθετο και μάλιστα, από μία μειοψηφία σε βάρος της πλειοψηφίας!

Ζούμε σε μία εποχή όπου στα σχολεία, αντί για Σοφοκλή, Μακρυγιάννη και Παπαδιαμάντη, απαιτείται η διδασκαλία των «έμφυλων ταυτοτήτων» και που με διάφορους τρόπους επιχειρείται η αποκαθήλωση των ιερών συμβόλων για να μην θιγούν δήθεν οι αλλόθρησκοι.

Προφανώς, το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ και πολύ πιο ουσιαστικό από όσο φαίνεται, δεν είναι μόνο το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε η αποδόμηση της φυλετικής ταυτότητας των παιδιών.. .

Αυτή η φασιστική πολιτική επιβολής μίας μειοψηφίας στην πλειοψηφία και το απίστευτο μπούλιγκ, δεν αρχίζει και τελειώνει στην αναντίρρητη ανάγκη σεβασμού της προσωπικής και σεξουαλικής ελευθερίας κάθε ατόμου.

Στοχεύει ευθέως πλέον, στον πολιτισμό, την παιδεία και την ιστορία μας.

Στοχεύει ευθέως στον θεσμό της οικογένειας που κρατάει όρθιο τον λαό στα χρόνια της σκληρής κρίσης.

Στοχεύει ευθέως στα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων.

Οι έφηβοι ελληνόπαιδες  στην προεφηβική τους ηλικία πρέπει να μάθουν ότι δεν υπάρχουν κανονικότητες και αποκλίσεις, δεν υπάρχουν φυσιολογικές και μη σεξουαλικές συνευρέσεις.

Πρέπει να μάθουν ότι η  ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν παίζει ρόλο το βιολογικό φύλο, ούτε καν στην αναπαραγωγή  του ανθρώπινου είδους!!! 

Μας πυροβολούν πλέον κατάκαρδα!

Για να πεθάνουμε ή να μετατραπούμε σε ζόμπι, χωρίς ψυχή και ταυτότητα!

Δεν θα τους περάσει.

Οι Έλληνες δεν παραδίδουν τα ιερά και όσια”.

Δεν εγκαταλείπουν την ψυχή τους…»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ