Αρχική » Μάρδας και Κατσίκης παίρνουν απόστασεις από τις ακραίες δηλώσεις για το Άγιο Φως

Μάρδας και Κατσίκης παίρνουν απόστασεις από τις ακραίες δηλώσεις για το Άγιο Φως

από kivotos

Aποστάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τις προκλητικές δηλώσεις για το Άγιο Φως πήρε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη.

“Στο Ναό της Αναστάσεως βρίσκεται σε εξέλιξη ένα παιχνίδι εξουσίας. Η παρουσία μας εκεί έχει και μια πολιτική και εθνική διάσταση. Μ΄αυτή τη διάσταση πρέπει να βλέπουμε το θέμα” δήλωσε ο πρώην υπουργός και σχολιάζοντας τις δηλώσεις των συναδέλφων τους αρκέστηκε να πει ότι “ο καθένας έχει την δική του άποψη και ο κόσμος κρίνει”.

Επίσης από την πλευρά του,  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 πως “το Άγιο Φως δεν είναι αντικείμενο, είναι το θείο που προσθέτει στην ελληνορθόδοξη πίστη τις ημέρες του Πάσχα”. Τόνισε επίσης πως είναι μικροψυχία να ακούγονται τέτοιες δηλώσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε πως είναι σημαντικό το Άγιο Φως να γίνεται δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους, ενώ είπε ότι εάν υπήρχε κάτι παραπάνω για την υποδοχή του θα έπρεπε να το εφαρμόσουμε.

 

 


Πηγή: www.parapolitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ