Αρχική » Μαντινείας: Κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι

Μαντινείας: Κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι

από kivotos

Ως κραυγή αγωνίας χαρακτήρισε την ημερίδα που πραγματοποίησαν γονείς και συλλογικότητες της Αρκαδίας την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Τρίπολη με θέμα «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το τι περιελάμβανε η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας καθιερώνεται η Θεματική Εβδομάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει μια υποενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες και το λεγόμενο κοινωνικό φύλο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος λίγο πριν από την έναρξη των ομιλιών, σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σωστής διαπαιδαγώγησης και προστασίας των παιδιών από τους θολωμένους εγκεφάλους που κυβερνούν την Ελλάδα.

«Η Εκκλησία στηρίζει ό,τι χρειάζεται για την προστασία των παιδιών της, γιατί είναι η μητέρα και αγαπάει και θέλει όλοι οι άνθρωποι να είναι στη σωστή πορεία μας, όπως μας δημιούργησε ο Θεός, άρρεν και θήλυ», επεσήμανε.

Μάλιστα προσέθεσε πως «φτάσαμε σε αυτό το σημείο, γιατί κατέλαβαν την εξουσία εγκέφαλοι ταραγμένοι».

 


Πηγή: ArcadiaPortal.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ