Αρχική » Χίος: Τέστ μνήμης και ομιλία για τη νόσο Alzheimer

Χίος: Τέστ μνήμης και ομιλία για τη νόσο Alzheimer

από kivotos

Με την ευλογία και την προτροπή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι φορείς του, υλοποιούν τη δράση «Κοντά στους Ακρίτες». Συγκεκριμένα επισκέπτονται τις ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας και την κάλυψη αναγκών σε τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό και άλλα είδη τα οποία έχει ανάγκη η κάθε κοινότητα, συνεργαζόμενοι πάντα με τις κατά τόπους Μητροπόλεις και τους τοπικούς άρχοντες.

Το διήμερο 15 έως 16 Οκτωβρίου η δράση «Κοντά στους Ακρίτες» θα βρεθεί στη πόλη της Χίου, όπου θα καλυφθούν ανάγκες ή ελλείψεις που παρουσιάζονται στις τοπικές κοινωνίες και οι οποίες δυσχεραίνουν το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης αλλά και των Δήμων.

Επιπλέον, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer, ενώ παράλληλα θα χορηγηθούν νευροψυχολογικοί έλεγχοι (τεστ μνήμης) σε άτομα άνω των 60 ετών.

Η δράση υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της 100% ελληνικής εταιρίας ΜΕΓΑ και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive.

 

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως εξής:

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

10:00 π.μ. -14:00 μ.μ. Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος Διεξαγωγής: Κέντρο Ημέρας Ψυχικά Ασθενών Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή»

18:30 μ.μ. –20:30 μ.μ. Ομιλία για τη νόσο Alzheimer

Χώρος Διεξαγωγής: «Ομήρειο» Πνευματικό Κέντρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ