Την Πέμπτη 17-8-2017 και την Παρασκευή 18-8-2017, πάρα πολλοί προσκυνητές ανήλθαν στο Ιερό  Προσκύνημα του Αγίου Αρσενίου στην Πάρο, προκειμένου, να εορτάσουν και να τιμήσουν την εορτή του και να πάρουν τη Χάρι και την ευλογία Του, προσκυνώντας το Άγιο Λείψανο Του.

Επίκεντρο όλων των λατρευτικών εκδηλώσεων ήταν η Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου – Χριστού Δάσους και ο νεοαναγειρόμενος μεγαλοπρεπής Ναός του Αγίου Αρσενίου παραπλεύρως της Ιεράς Μονής.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό Χοροστάτησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, συμπαραστατούμενος υπό των Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλοχίου και Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Ανήμερα της Εορτής στον Όρθρο χοροστάτησε ο κ. Γεράσιμος, ενώ τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο κ. Αμφιλόχιος μαζί με τον κ. Γεράσιμο και τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας κατά την ώρα του κοινωνικού τον Θείο Λόγο κήρυξε ο  Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος.

Ακολούθησε Ιερά Λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού και μετά το πέρας παρατέθηκε πρωινό σε όλους τους προσκυνητές.