Αρχική » Aγιασμός στο κατάστημα διανομής ρουχισμού «Ιμάτιο» της Αρχιεπισκοπής

Aγιασμός στο κατάστημα διανομής ρουχισμού «Ιμάτιο» της Αρχιεπισκοπής

από kivotos

Αγιασμό στο κατάστημα διανομής ρουχισμού του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ιμάτιο», τέλεσε σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου. Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Φ.Τ. πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χαβάτζας και στελέχη του Φιλοπτώχου.

Ο Πρωτοσύγκελλος ενημερώθηκε για την πορεία λειτουργίας του χώρου αυτού και επισκέφθηκε το χώρο αποθήκευσης και διαλογής ρούχων και υποδημάτων. Απευθυνόμενος στους συνεργάτες, μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου και επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη άρτιας οργάνωσης ενόψει του επερχόμενου χειμώνα και των αυξημένων αναγκών.

Το «Ιμάτιο» εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2013 από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και λειτουργεί προσφέροντας δωρεάν είδη ιματισμού και υπόδησης (για άνδρες, γυναίκες και παιδιά) σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι ενδιαφερόμενοι προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Φ.Τ. (Π. Μπενιζέλου 4, β΄όροφος, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τηλ. 2130174100), καθημερινά 9 π.μ. έως 1.30 μ.μ., ώστε υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά, να λάβουν την κάρτα δικαιούχου και στη συνέχεια να παραλάβουν ρούχα από το «Ιμάτιο» . Η παραλαβή ρούχων γίνεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9π.μ. έως 1μ.μ. (Σαρρή 30, Ψυρρή, τηλ. 2105240070).

Όσοι επιθυμούν να παραδώσουν ρούχα σε καλή κατάσταση, μπορούν να προσέρχονται Τρίτη και Πέμπτη 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στην ίδια διεύθυνση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ