Αρχική » Εθελοντισμός online: Ημερίδα την Παρασκευή 23/10

Εθελοντισμός online: Ημερίδα την Παρασκευή 23/10

από kivotos

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του Έργου «Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Οργάνωσης του Εθελοντισμού και Συντονισμού του Προνοιακού Έργου της Εκκλησίας», την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, από ώρα 09:00 π.μ. έως ώρα 14:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Μεγάλου Βασιλείου 15, Αθήνα – Ρουφ).

Αντικείμενο του έργου, αποτελεί η ανάπτυξη μιας διαδικτυακής πλατφόρμας οργάνωσης του εθελοντισμού και συντονισμού του προνοιακού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με στόχο την παροχή αυτοματοποιημένων υπηρεσιών προς εθελοντές, χορηγούς, δωρητές και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι εκπρόσωποι των αρμοδίων Υπουργείων, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013), και άλλων φορέων.

Τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις δυνατότητες της νέας ψηφιακής πλατφόρμας εθελοντισμού θα παρουσιάσουν στελέχη της ΙΑΑ και του Αναδόχου του έργου, Ένωση Εταιριών «INTRASOFT Α.Ε. – Q & R A.E».

Με αφορμή την παρουσίαση του έργου θα γίνει συζήτηση για τη σημασία της ανάδειξης, ενίσχυσης και αξιοποίησης του εθελοντισμού, ως το κύριο μέσο για την εκτέλεση του προνοιακού έργου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες: www.iaath.gr
Ε-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ