Αρχική » Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας που διοργάνωσε η Μητρόπολη Φθιώτιδος

Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας που διοργάνωσε η Μητρόπολη Φθιώτιδος

από kivotos

Sτα πλαίσια της καλλιέργειας πνεύματος αθλητισμού εκ μέρους των δράσεων νεότητος της Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας, στον οποίο συμμετείχαν 300 περίπου νέοι και εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως που είχε όλη την ευθύνη με τη συνεργασία της Τροχαίας Λαμίας, του ΕΚΑΒ, της ποδηλατικής ομάδας Λαμίας και συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, 5 περίπου χιλιομέτρων εντός της πόλεως.

Την εκδήλωση χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά και οι γονείς οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που η Μητρόπολη πραγματοποιεί τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η εκκίνηση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου κληρώθηκαν 4 ποδήλατα και άλλα δώρα που προσέφερε στους τυχερούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής και γλυκίσματα σε όλους και την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος με ευχές σε όλα τα παιδιά να μάθουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν, σε όλους δε τους συμπαραστάτες να έχουν πάντοτε την διάθεση να προσφέρουν για το καλό της νεολαίας και να πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις καλά έργα.

Οι οργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Διοικητή της Τροχαίας Λαμίας κ. Ανδρέα Κυρίτση, το ΕΚΑΒ Λαμίας, την Ποδηλατική Ομάδα Λαμίας, τα καταστήματα ποδηλάτων του κ. Γεωργίου Κατσαντώνη και του κ. Ηλία Παπάρα για τις χορηγίες τους και όλους τους συνεργάτες του Γραφείου Νεότητος, για την πολύτιμη βοήθειά τους.Πηγή: www.imfth.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ