Αρχική » Επεισόδια στη δίκη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

Επεισόδια στη δίκη του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

από christina

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια του Αιγίου πραγματοποιούν, από το πρωί της Πέμπτης, Οργανώσεις αντιεξουσιαστών της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται με αφορμή τη δίκη του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου, μετά τη μήνυση που έχουν υποβάλει εναντίον του πολίτες ύστερα από υβριστική ανάρτησή του εναντίον των ομοφυλοφίλων.

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν έγραψε ένα άρθρο με τίτλο ”ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ” και αναφερόταν στην ομοφυλοφιλία, προτρέποντας την υπόλοιπη «υγιή» κοινωνία στην άμεση και έμπρακτη αποδοκιμασία των ομοφυλόφιλων.

Στο άρθρο γινόταν, μεταξύ άλλων, κάλεσμα στους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: ”Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας! Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!”.

”Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία!”, σημειωνόταν.

Νωρίτερα αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, ο όποιος φυγαδεύτηκε από το χώρο. Έξω από τα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 70 άτομα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ