Αρχική » Η απάντηση του Κηφισίας στον Πολάκη

Η απάντηση του Κηφισίας στον Πολάκη

από christina

“Διάβαζα τα διάφορα μηνύματα, τα οποία έχουν μικροπρέπειες μέσα”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλος απαντώντας στα σχόλια που έκανε εις βάρος του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για τις αναφορές του στον Στίβεν Χόκινγκ και πρόσθεσε: “Και δεν αγγίζουν το αντικείμενο που θίγεται στην εγκύκλιο, το θέμα της πίστης και της απιστίας”.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τις αναφορές του ιερωμένου στον Στίβεν Χόκινγκ, με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε σε «βαθύ σκοταδισμό», ενώ χαρακτήρισε «ντόπιο ταλιμπάν» τον Μητροπολίτη.

«Κάποιοι ιερωμένοι έχουν ξεφύγει σε βαθύ σκοταδισμό!!!! Ο μητροπολίτης Κηφισιάς κλπ σχεδόν αφόρισε τον Χώκινς γιατί δεν ανακάλυψε το θεό στην επιστήμη του!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός στην ανάρτησή του.

«ΥΓ: Δεν είδα κανέναν της “αριστείας” να διαμαρτύρεται για προσβολή της επιστήμης και του ορθού λόγου, ούτε κάποια από τις γνωστές γραφίδες των νεοφιλελεύθερων σάιτ να εξαπολύουν μύδρους εναντίον του – ντόπιου – ταλιμπάν….. Γιατί άραγε????», σημειώνει ακόμη ο κ. Πολάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ