Ακτιβιστές του «Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας»- LSHB με μια επιχείρηση-«αστραπή» κατέβασαν και εν συνεχεία πέταξαν την ελληνική σημαία από την Eκκλησία της Κρανιάς στη Φοινίκη στην περιοχή των Αγ. Σαράντα!

«Απολύμανση της περιοχής στη νότιο Αλβανία» χαρακτηρίζουν τις δράσεις τους οι ακτιβιστές του «Κινήματος της Ενωμένης Αλβανίας»- LSHB, σύμφωνα με τα όσα γράφει η αλβανική ιστοσελίδα των εθνικιστών-φασιστών Αλβανών.

«Η ελληνική σημαία/κουρέλι, που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της εκκλησίας της Κρανιάς στη Φοινίκη, χωρίς κανείς να ενοχλείται στην αλβανική επικράτεια, κατέβηκε χθες», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Κινήματος, Καστρίτ Μπερισάι έφθασε στις Κρανιές μαζί με ορισμένους ακτιβιστές του Κινήματος και κατέβασαν το ελληνικό πανί.

Όπως μπορείτε να δείτε η σημαία κατέβηκε από την εκκλησία της Κρανιάς, έγινε κομμάτια και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Η αντι-αλβανική πολιτική τάξη ευνόησε πολλές ελληνικές δομές στο νότο της Αλβανίας, αλλά ο πραγματικός Αλβανός ακόμη δεν είναι νεκρός.

Στις 28 Νοεμβρίου η αλβανική εθνική σημαία θα ανεγερθεί στην Πρέβεζα, που την κατέλαβαν οι Έλληνες κατακτητές. Περιμένετε και θα δείτε».