Αρχική » Πεντηκοστή στον Αέρα για τον Σύρου Δωρόθεο

Πεντηκοστή στον Αέρα για τον Σύρου Δωρόθεο

από christina

Επαναληφθείσης της πτήσεως προς Μήλο, την 10:45, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ επανήλθε στην ιερά νήσο, προκειμένου να επιβιβαστεί στο διερχόμενο εκείθεν πλοίο από τη Σαντορίνη και να πλεύσει προς Κύθνο, όπου θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος Χώρας  

”Αμέσως μετά την άφιξή του στη Μήλο, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τρυπητής, στην Ενοριακή Αίθουσα του οποίου οι αναμένοντες αυτόν πιστοί, μεταξύ των οποίων ήταν ο Λιμενάρχης και ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Μήλου, ο τέως Διοικητής της Ναυτικής Βάσης Αγκαθωπών Σύρου κ. Δημήτριος Σοπίρης, ο οποίος κατάγεται από τη Μήλο και διατηρεί πάντα άριστες σχέσεις με τον Σεβασμιώτατο,τον υπεδέχθησαν με εγκάρδιες εκδηλώσεις αγάπης.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τους ομίλησε δι’ ολίγων, τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε για την επικείμενη εορτή των ιερών Κατακομβών”.

 
 
Νωρίτερα, ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου ανέφερε: ”Ενώ σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεχώρησε αεροπορικώς για την ιερά νήσο Μήλο, κατά το εξαγγελθέν Πρόγραμμα, κατέστη αδύνατη η προσγείωση του αεροπλάνου του στο αεροδρόμιο του νησιού, λόγω των πνεόντων ισχυρών ανέμων, παρά τις δύο φιλότιμες προσπάθειες του πιλότου, με αποτέλεσμα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ να επιστρέψει στο αεροδρόμιο των Αθηνών, όπου και συνεχίζεται η ταλαιπωρία αυτού και του Αρχιδιακόνου του…”
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ