Αρχική » Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

από christina

Νέο συλλαλητήριο για το Μακεδονία ετοιμάζεται, στις Πρέσπες πιθανότατα (στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ), για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας – πΓΔΜ.

Το συλλαλητήριο διοργανώνει για το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 10:00, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση Τσίπρα και Ζάεφ.

Η σχετική ανακοίνωση

«Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, πυ είναι αμετακίνητη, και η οποία ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο.

Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.

Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράτουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας ( με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελειώδους αρχής της λαικής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο. Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ