Αρχική » Έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές και ο ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου

Έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές και ο ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου

από christina

Ανείπωτη τραγωδία βιώνει η χώρα μας,καθώς σήμερα αποκαλύπτεται το μέγεθος της τρομερής καταστροφής που έπληξε την Ανατολική και Δυτική Αττική από τις φονικές πυρκαγιές. O αριθμός των νεκρών ολοένα και αυξάνεται…

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο Αγρινιώτης ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου που διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Ο άτυχος πρωτοπρεσβύτερος είχε καταγωγή από την Πετρώνα Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Ήταν αδερφός του μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου.

Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα όπου είχε καταφύγει για ασφάλεια λόγω της πυρκαγιάς στο Μάτι όπου βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία με τη σύζυγο του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Ο εκλιπών είχε επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο.

Ο δήμος Χαλανδρίου για την απώλεια του π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου. Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ