Η Alpha Bank προσφέρει το λεύκωμα «Η Συλλογή της Alpha Bank. Ζωγραφική - Χαρακτική - Γλυπτική» (ελληνική και αγγλική έκδοση) με έκπτωση 40% καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2018. 

Πρόκειται για επετειακή έκδοση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 125 ετών από την ίδρυση της Τραπέζης, στην οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα σημαντικότερα έργα από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Alpha Bank που χρονολογούνται από το 1880 έως τις αρχές του 21ου αιώνα. 

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ένα χρονικό για την ιστορία της Τραπέζης, ένα κείμενο για τη δημιουργία και για το περιεχόμενο της Συλλογής, επιμέρους κείμενα για τη ζωγραφική και για τη χαρακτική του 19ου και του 20ού αιώνα, καθώς και παράρτημα με τα έργα, το οποίο εμπεριέχει τέσσερις ενότητες με βάση την περίοδο δημιουργίας τους και μία ενότητα αφιερωμένη στη χαρακτική. 

Η Έκδοση ολοκληρώνεται με τα βιογραφικά σημειώματα των καλλιτεχνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τις Εκδόσεις είτε επισκεπτόμενοι τον πολιτιστικό χώρο της Τραπέζης «ALPHA BANK – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» (Σταδίου 40, ΑΘΗΝΑΙ) ή το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.alphapolitismos.gr/eshop είτε κατόπιν παραγγελίας (τηλ. 210 326 2465, e-mail: [email protected]).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Βιβλιοθήκη της Alpha Bank στους αριθμούς τηλεφώνου 210 326 2440 και 210 326 2446.