Αρχική » Μειοδοτικός διαγωνισμός από τη Μητρόπολη Λαγκαδά για σίτιση αστέγων

Μειοδοτικός διαγωνισμός από τη Μητρόπολη Λαγκαδά για σίτιση αστέγων

από kivotos

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό προϋπολογιζόμενης δαπάνης 25.000 € (μαζί με τον Φ.Π.Α) για την προμήθεια προϊόντων διατροφής για το έργο «Ενίσχυση των υλοποιούμενων από τις ενορίες, εκκλησιαστικά ιδρύματα και άλλους εκκλησιαστικούς φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης προγραμμάτων σίτισης αστέγων και ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης», στο πλαίσιο της υλοποίησης χρηματοδότησης προγράμματος σίτισης μεταξύ των:

1. Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Προνοίας

2. Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης

3. Ιερος Μητροπολιτικός Ναός Άγιας Παρασκευής Λαγκαδά 

Η αξιολόγηση των προσφορών θα λάβει χώρα την 27η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00.
Η χρονική διάρκεια του έργου ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και έως τις 31-12-2015.

Ο διαγωνισμός και η κατακύρωση του μειοδότη θα διεξαχθεί στις 27/11/2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π. μ. στα Γραφεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, ενώπιον Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή και τους όρους του διαγωνισμού και τη λήψη αντιγράφου της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, ώρες 10:00 – 13:00 τις εργάσιμες ημέρες και στον τηλεφωνικό αριθμό 23940 22234 (αρμόδιος π. Αναστάσιος Παρούτογλου) και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imlagada.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ