Αρχική » Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος σε συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Ναυπλίου

από kivotos

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Ναυπλίου κάτι που έχει οδηγήσει τις τελευταίες μέρες τους πολίτες σε κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα με μεγάλη συμμετοχή κόσμου (ανάμεσα τους και πολλοί μαθητές) πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο, χθες 16 Νοεμβρίου, μετά το κάλεσμα των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων.

Κύριο σύνθημα ήταν το δικαίωμα των πολιτών στην υγεία και η αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του νοσοκομείου, που λόγω των τεραστίων ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό, ιατρικών ειδικοτήτων και της μηδενικής οικονομικής χρηματοδότησης οδηγείται στην κατάρρευση.

Το παρών έδωσε και ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος ο οποίος και μίλησε, όπως και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, Χρήστος Γραμματικόπουλος, Παντελής Κοκκινόπουλος, Μαργαρίτα Καραμολέγκου και Γιώργος Πινάτσης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο θεματικος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων, και βέβαια το ιατρικό προσωπικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.



Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ