Αρχική » Έτοιμη η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Ξάνθης

Έτοιμη η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Ξάνθης

από kivotos
Τις πόρτες της ετοιμάζει να ανοίξει η Μονάδα Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων, της Μητρόπολης Ξάνθης, σε ένα υπερσύγχρονη κέντρο που θα παρέχει υπηρεσίες στήριξης σε άπορους και μοναχικούς ηλικιωμένους. 
 
Όπως αναφέρει η Μητρόπολη, στην παρούσα φάση λειτουργίας θα διατεθούν 20 κλίνες για πολίτες που θα ενταχθούν στην κανονική καθημερινή φιλοξενία και 5 για ανθρώπους που θα φιλοξενούνται μόνο για μια ημέρα. 
 
Στην Μονάδα θα γίνονται δεκτοί για φιλοξενία από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα άποροι και εγκαταλελειμμένοι ηλικιωμένοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν οικογενειακή στήριξη και ηλικιωμένοι που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά δεν έχουν πλήρη οικογενειακή στήριξη. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις ενορίες του για να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης που θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, προσκομίζοντας και ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς τους. 
 
Οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδας ώστε να επιλεγούν για φιλοξενία όσοι εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες. 


Πηγή: www.xanthinea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ