Αρχική » Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

από ikivotos

Σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφτηκε ο απερχόμενος Διοικητής της 120 ΠΕΑ Καλαμάτας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τσιβουράκης, ο οποίος μετατίθεται στο ΓΕΑ ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Εκπαιδεύσεως.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Ταξίαρχο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, τονίζοντας  ότι αποχαιρετά ένα ικανότατο Αξιωματικό της Αεροπορίας με ήθος και ψυχική ευγένεια.

Ο κ. Τσιβουράκης προσέφερε στον Μητροπολίτη το θυρεό της στρατιωτικής μονάδος, ενώ ο κ. Χρυσόστομος του δώρισε συλλογή βιβλίων.

Στην συνέχεια δέχτηκε την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μανώλη Κεφαλογιάννη και εκ’ νέου υποψήφιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Μητροπολίτης του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του και κάθε επιτυχία.

Τέλος τον κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αγάθη – Ρόζα Βρεττού Ιατρός Καρδιολόγος, με την οποία συζήτησαν θέματα που αφορούν το ΕΣΥ καθώς και γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας. Ο Μητροπολίτης της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά της και στην επίτευξη των στόχων της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ