Αρχική » Ιερά Πανήγυρις Παναγίας «Ελευθερώτριας» στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

Ιερά Πανήγυρις Παναγίας «Ελευθερώτριας» στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων

από ikivotos

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 11ην του μηνός Ιουνίου 2024 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς το παρεκκλήσιο της Παναγίας Ελευθερώτριας, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλεώς μας.

Οι Ιερές ακολουθίες θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

7:30 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού θα τελεσθεί η Ακολουθία της Ρασοφορίας του κ. Ευσταθίου Αυγουστάκη. Εν συνεχεία Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Ελευθερώτριας σε οδούς της Ενορίας.

9:30-12:30 βραδινή: Ιερά Αγρυπνία.

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

7:00-10:00 π.μ.: Η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος Ιερουργούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και εις Διάκονο Χειροτονία.

7:30 μ.μ.: Η ακολουθία του μεθέορτου Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς τιμήν της Παναγίας.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία της Παναγίας «Ελευθερώτριας».

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ Η ΕΦΕΣΤΙΟΣ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ