Αρχική » Σύσκεψη φορέων στην Κόρινθο για τα «ΙΗ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ»

Σύσκεψη φορέων στην Κόρινθο για τα «ΙΗ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ»

από ikivotos

Ευρεία σύσκεψη όλων των Φορέων, για τα «ΙΗ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024»,πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μαςκ. Διονυσίου, παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, εκπροσώπωντου Δήμου Κορινθίων, Στρατιωτικών, Αστυνομικών και υπολοίπων Φορέων της πόλεως Κορίνθου, της Φιλαρμονικής καθώς και Ιερέων και Ιεροψαλτών του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου, των Εφημερίων της Αρχαίας Κορίνθου και των ορισθέντων Τελεταρχών για την διεξαγωγή των Λατρευτικών εκδηλώσεων, συζητήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματισμένες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τον σεπτό Ποιμενάρχη μας να εύχεται στους εκπρόσωπους των Φορέων «καλή πανήγυρη» επικαλούμενος τις πρεσβείες  του Αγίου Αποστόλου Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ