Αρχική » Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη συναυλία για τη στήριξη των αδέσποτων

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Μεγάλη συναυλία για τη στήριξη των αδέσποτων

από ikivotos

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου ΙΒ – Κολλεγίου Ψυχικού και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και ειδικά της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Παρκών, Αλσών & Υγείας Ζώων,κας Ελευθερίας(Ρίτας) Πικρού-Μωραϊτάκη,διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση – συναυλίαμε θέμα: «Τα παιδιά τραγουδούν για τα αδέσποτα» την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος,παρουσία του Προέδρου του Ε.Ε.Σ.,Dr. Αντώνιου Αυγερινού, του Γενικού Γραμματέα του Ε.Ε.Σ. κ. Γεώργιου Σκούμακαι πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Το πολυπληθές κοινό που στήριξε τη μεγάλη αυτή πρωτοβουλία ταξίδεψε νοερά με κορυφαίες επιτυχίες Ελλήνων συνθετών που ερμήνευσε ο συνθέτης-ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, πλαισιωμένος από εθελοντές Νεότητας του Ε.Ε.Σ., και το μουσικό σύνολο του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι επόμενοι». Στη μεγάλη συναυλία συμμετείχε η αγαπημένηΜπέσσυ Αργυράκη, καθώς και οι νεανικές μπάντες JeTLAGTheBand και ArtNoteRockSchoolBand αλλά και μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού.

Σημειώνεται ότι στην είσοδο του θεάτρου συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ζωοτροφών για τους αδέσποτους φίλους μας που δοκιμάζονται από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τους θερινούς μήνες. Τα τρόφιμα προσφέρθηκανστις φιλοζωικές οργανώσεις ‘Αδεσποτολόγιο”, Φιλοζωικό Σωματείο Π. Φαλήρου, Σωματείο Ζωόφιλων Mαραθώνα ”η Ελπίδα” και στην Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ