Αρχική » Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ετιμήθη ως η πρώτη Εθελοντική – Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ετιμήθη ως η πρώτη Εθελοντική – Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα

από ikivotos

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ) ανακοινώνει τη βράβευσή του στο θεσμόHellenic Responsible Business Awards 2024 (9/7), ως η πρώτη Εθελοντική-Ανθρωπιστική Οργάνωση στην Ελλάδα. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός.

Η σπουδαία αυτή διάκριση επιβραβεύει την τεράστια συνεισφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς την ελληνική κοινωνία, μέσα από ποικίλες ανθρωποκεντρικές δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, την προαγωγή της υγείας και την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός,μεταξύ άλλων, δήλωσε: “Η ιδιαίτερη αυτήδιάκριση αποτελείτεράστια τιμή για όλη την οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και πρωτίστως τους εθελοντές μας,οι οποίοι αποτελούν την καρδιά,την ψυχή, την κινητήριο δύναμη τουΟργανισμού μας.Αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να στηρίξουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και να συμβάλουμε στον ηθικό μετασχηματισμό της Ελληνικής κοινωνίας.”

Σημειώνεται ότι,ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, διακρίθηκε και στην κατηγορία «20under40 CSR» της Hellenic Responsible Business Awards 2024, η οποία  αναδεικνύει νέα διακριτά στελέχη στον Τομέα των Δημοσίων Σχέσεων κάτω των 40 ετών, με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας & Γραφείου Τύπου του Ε.Ε.Σ κ. Κωνσταντίνο Γαβριηλίδη και την HeadofInternationalRelationsandPartnership του Ε.Ε.Σ,κα Θάλεια Φωναζάκη να παραλαμβάνουν την τιμητική διάκριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ