Αρχική » Αγρυπνίες στη Μητρόπολη Τρικάλων

Αγρυπνίες στη Μητρόπολη Τρικάλων

από ikivotos

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου από 9:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, με την ευκαιρία της Δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, α) από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία και β) από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου από 9:00-10:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης και του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου από 9:00-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ