Αρχική » Ο Ιταλίας στην αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως, σε Παράκληση της Θεοτόκου

Ο Ιταλίας στην αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως, σε Παράκληση της Θεοτόκου

από ikivotos

Με την άδεια και ευλογία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο διερχόμενος εξ Αθηνών προς την επαρχία του, μητροπολίτης Ιταλίας Πολύκαρπος, προσεκλήθη και χοροστάτησε στον εσπερινό και την παράκληση προς την Παναγία, στο ναό της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.

Τις ακολουθίες τέλεσε ο εκ των εφημερίων του ναού, πρεσβύτερος Γεώργιος Βάρσος.

Κατά την υποδοχή του μητροπολίτη στο ναό, παρέστη και ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου αυτού, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, ο οποίος εν συνεχεία παρέμεινε θεραπεύων το μυστήριο της Εξομολογήσεως.

Ο Μητροπολίτης Πολύκαρπος αφού ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο για την ευλογία και τους πατέρες του ναού για την πρόσκληση, ομίλησε για την Κυρία Θεοτόκο, την ελπίδα του κόσμου και ευχήθηκε προς το εκκλησίασμα, για την επικείμενη εορτή της Κοιμήσεώς Της.

Ἐκ τοῦ Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων καὶ Ἐπικοινωνίας, τοῦ Ἐνοριακοῦ Συμβουλίου Ποιμαντικοῦ Ἔργου, τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Μαρίνης Ἡλιουπόλεως.

Σημείωση: Προς όσους θα λάβετε πρώτη φορά μήνυμα μας, ελπίζουμε να μην συμβαίνει, αλλά αν κάποιοι από τους παραλήπτες ενοχλείστε από τις αποστολές μας, παρακαλούμε μπείτε στον κόπο με δυο λόγια, σε ένα απαντητικό email να μας ενημερώσετε, να Σας διαγράψουμε από τους καταλόγους παραληπτών μηνυμάτων μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τυχόν μηνύματά μας στο μέλλον, στείλτε μας μήνυμα στη διεύθυνση αποστολής .

Ακόμα ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) είναι σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 και εφεξής. Με βάσει τον Κανονισμό, κάθε άτομο έχει μεγαλύτερο έλεγχο, μεταξύ άλλων, ως προς την διάθεση και την αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του. Εάν δεν επιθυμείτε να παραμείνει η επαφή σας στην λίστα ενημέρωσης (newsletter), λαμβάνοντας μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ