Αρχική » Τα εννέα χρόνια από την ενθρόνιση του γιόρτασε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

Τα εννέα χρόνια από την ενθρόνιση του γιόρτασε ο Μητροπολίτης Κορίνθου

από kivotos

Πλαισιωμένος από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο Άγιος Στυλιανός» της ακριτικής Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης γιόρτασε την ένατη επέτειο από την εγκατάστασή του στον Αποστολικό θρόνο της Κορίνθου ο  Μητροπολίτης κ. Διονύσιος.

Ο κ. Διονύσιος και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμος, παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Ίδρυμα με την συμμετοχή της διευθύντριας και των παιδιών, τα οποία κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Αμέσως μετά προγευμάτισαν όλοι μαζί και ο Μητροπολίτης Διονύσιος δέχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς τα παιδιά του προσέφεραν μια τούρτα και του ευχήθηκαν, μαζί με τους υπολοίπους παρισταμένους, να είναι πολλά και ευλογημένα τα έτη του, ειρηνική και καλλίκαρπος η Ποιμαντορία του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα παιδιά, που υπεραγαπά, για αυτήν τους την προσφορά και για τις ευχές τους, και δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον αγαπητό του φίλο κ. Άνθιμο για την αγάπη του και για την φιλοξενία, που του παρέχει, κατά την ιερά αυτήν αποδημία του στην Επαρχία του.    


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ