Αρχική » Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη στο Ηρώδειο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη στο Ηρώδειο

από ikivotos

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. για την τεράστια πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά, αναφέρθηκε στην ύψιστη αναγκαιότητα διάδοσης των υπέρτατων αξιών της ειρήνης και της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις.

Βίντεο του Ε.Ε.Σ.: https://youtu.be/32kV41MIaoU?si=xD4GhuDj9qDh3_ol

Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ., την οποία συντόνισε ο συνθέτης /ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, συμμετείχαν αφιλοκερδώς με αλφαβητική σειρά, οι καλλιτέχνες: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Πέτρος Γαϊτάνος,  Δώρος Δημοσθένους,  Στάθης Δρογώσης, Ηλίας Λιούγκος,  Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιολά, Πέννυ Μπαλτατζή,  Γεωργία Νταγάκη,  Σοφία Παπάζογλου, Πασχάλης Τόνιος, Διονύσης Τσακνής,  Κώστας Τριαναταφυλλίδης,  Μπάμπης Τσέρτος,  Μανώλης Φάμελλος,  Λάκης Χαλκιάς, Μπέττυ Χαρλαύτη. Την παρουσίαση της συναυλίας, πραγματοποίησε η δημοσιογράφος, κα Ελένη Χρονά και την αφήγηση ο κ. Νικήτας Τσακίρογλου, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 300 χορωδοί από εννέα (9) εγνωσμένης αξίας χορωδίες της Αττικής.

Σημειώνεται ότι τη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χρυσόστομος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ